Una mica de la nostra història

És dimarts o dimecres o inclús dijous. En una de les taules de l'Orfeó es pot veure un grup de persones que pertanyen a diverses penyes de la Garrotxa. Estan organitzant un dels actes que es faran a la ciutat el mes de juny.
És l'any 2003 i els uneix les ganes de passa-ho bé. Mocadors, samarretes i altres peces de roba diferents són la marca d'identitat que els defineix com a membres de cada col·lectiu determinat. Uns representants de cada col·lectiu estan assentats en aquella taula per tal de poder tirar endavant la iniciativa de trobar-se un cop l'any, per compartir noves idees, inquietuds i conèixer-se una mica més els uns als altres.
Ha plogut molt des d'aquella primera reunió un 11 d'abril, han passat diverses entitats, maldecaps, il·lusions, alegries i amistats. Però també s'ha aconseguit els dos primers objectius que es varen marcar,  fer que L'EMPENYA'T fos un acte esperat i reconegut com a diada de les penyes i que aquestes diades anuals han aconseguissin noves amistats i l'ajuda mútua entre les penyes.
Amb l'esperit de voler donar més, sense perdre l'essència dels nostres inicis, volem continuar avançant amb les penyes, amb els penyistes, en definitiva amb la gent de la comarca per estar més a prop vostre i a la vegada vosaltres podeu estar més a prop de tots.